Bounty negroni
20.11.2024
1 drink
Ingredienser
2 cl kokos “fat washed” campari
2 cl vermut
2 cl gin
1 stripe applsinskall
Fremgangsmåte
kokos “fat washed” campari
1 ss kokosnøttolje
1 dl campari
Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.
Drinken
Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve
Bounty negroni
20.11.2024
1 drink
Ingredienser
2 cl kokos “fat washed” campari
2 cl vermut
2 cl gin
1 stripe applsinskall
Fremgangsmåte
kokos “fat washed” campari
1 ss kokosnøttolje
1 dl campari
Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.
Drinken
Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve
Bounty negroni
20.11.2024
1 drink
Ingredienser
2 cl kokos “fat washed” campari
2 cl vermut
2 cl gin
1 stripe applsinskall
Fremgangsmåte
kokos “fat washed” campari
1 ss kokosnøttolje
1 dl campari
Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.
Drinken
Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve
Bounty negroni
20.11.2024
1 drink
Ingredienser
2 cl kokos “fat washed” campari
2 cl vermut
2 cl gin
1 stripe applsinskall
Fremgangsmåte
kokos “fat washed” campari
1 ss kokosnøttolje
1 dl campari
Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.
Drinken
Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve