Bounty negroni

20.11.2024

1 drink

Ingredienser

2 cl kokos “fat washed” campari

2 cl vermut

2 cl gin

1 stripe applsinskall

Fremgangsmåte

kokos “fat washed” campari

1 ss kokosnøttolje

1 dl campari


Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.


Drinken

Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve

Bounty negroni

20.11.2024

1 drink

Ingredienser

2 cl kokos “fat washed” campari

2 cl vermut

2 cl gin

1 stripe applsinskall

Fremgangsmåte

kokos “fat washed” campari

1 ss kokosnøttolje

1 dl campari


Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.


Drinken

Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve

Bounty negroni

20.11.2024

1 drink

Ingredienser

2 cl kokos “fat washed” campari

2 cl vermut

2 cl gin

1 stripe applsinskall

Fremgangsmåte

kokos “fat washed” campari

1 ss kokosnøttolje

1 dl campari


Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.


Drinken

Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve

Bounty negroni

20.11.2024

1 drink

Ingredienser

2 cl kokos “fat washed” campari

2 cl vermut

2 cl gin

1 stripe applsinskall

Fremgangsmåte

kokos “fat washed” campari

1 ss kokosnøttolje

1 dl campari


Smelt en spiseskje med kokosnøttolje. Ha campari og den smeltede kokosnøttoljen i en boks. Sett på lokk. Rist litt, og sett i fryseren. La stå i fryseren et par timer, eller over natten. Løft av, og kast, den stivnede kokosnøttoljen. Sil camparien gjennom et kaffefilter.


Drinken

Ha en stor isbit i et glass og hell over kokoscamparien, vermuten og ginen. Rør rundt med en skje i ca. 10-15 sekunder for å kjøle ned drinken. Topp med appelsinskall og serve

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088