Bruschetta med stracciatella, erter og ansjos
23.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
2 skiver godt brød
Olivenolje
1 hvitløksfedd
1 dl erter
Ca. 180 g stracciatella
10 ansjosfileter
Mynte
Fremgangsmåte
Varm opp olivenolje i stekepanna på middels-høy varme. Stek brødskivene på hver side, til de blir gyldne. Skrell og knus et hvitløksfedd. Gni det på den ene siden av skivene. Kok ertene i et par minutter hvis du bruker frosne erter. Fordel stracciatellaen på de to skivene. Topp med erter, ansjosfileter, mynte, olivenolje og kvernet pepper.
Bruschetta med stracciatella, erter og ansjos
23.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
2 skiver godt brød
Olivenolje
1 hvitløksfedd
1 dl erter
Ca. 180 g stracciatella
10 ansjosfileter
Mynte
Fremgangsmåte
Varm opp olivenolje i stekepanna på middels-høy varme. Stek brødskivene på hver side, til de blir gyldne. Skrell og knus et hvitløksfedd. Gni det på den ene siden av skivene. Kok ertene i et par minutter hvis du bruker frosne erter. Fordel stracciatellaen på de to skivene. Topp med erter, ansjosfileter, mynte, olivenolje og kvernet pepper.
Bruschetta med stracciatella, erter og ansjos
23.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
2 skiver godt brød
Olivenolje
1 hvitløksfedd
1 dl erter
Ca. 180 g stracciatella
10 ansjosfileter
Mynte
Fremgangsmåte
Varm opp olivenolje i stekepanna på middels-høy varme. Stek brødskivene på hver side, til de blir gyldne. Skrell og knus et hvitløksfedd. Gni det på den ene siden av skivene. Kok ertene i et par minutter hvis du bruker frosne erter. Fordel stracciatellaen på de to skivene. Topp med erter, ansjosfileter, mynte, olivenolje og kvernet pepper.
Bruschetta med stracciatella, erter og ansjos
23.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
2 skiver godt brød
Olivenolje
1 hvitløksfedd
1 dl erter
Ca. 180 g stracciatella
10 ansjosfileter
Mynte
Fremgangsmåte
Varm opp olivenolje i stekepanna på middels-høy varme. Stek brødskivene på hver side, til de blir gyldne. Skrell og knus et hvitløksfedd. Gni det på den ene siden av skivene. Kok ertene i et par minutter hvis du bruker frosne erter. Fordel stracciatellaen på de to skivene. Topp med erter, ansjosfileter, mynte, olivenolje og kvernet pepper.