



Kremet sitronpasta med salsiccia og squash
25.05.2025
For 4 personer
Ingredienser
400 g pappardelle
250 g salsiccia
2 fedd hvitløk
2 ts chili flakes
1 sitron, med skall
250 g squash
45 g smør
1 dl fløte
1 god neve mynte
1 god neve pistasjnøtter
50 g revet parmesan

Fremgangsmåte
Press salsicciakjøttet ut av pølseskinnet. Ha litt olje i en stekepanne og stek kjøttet som du ville stekt kjøttdeig. Finhakk hvitløken. Når kjøttet nærmer seg ferdig har du i hvitløk og chiliflakes. Stek i ca. 2 min. Kutt squashen i tynne skiver. Ha i squashen og stek i ca. 2 min til. Ha i saften fra 1 sitron, litt revet siteonskall, smøret og fløten. La småkoke i 2 min.
Kok pastaen som anvist på pakken. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha pastaen over i pannen sammen med sausen og bland godt. Rør inn parmesanen. Juster konsistensen på sausen med ønsket mengde pastavann. Rett før servering rører du inn grovhakket mynte.
Topp med grovhakkede pistasjnøtter, parmesan og pepper.
Kremet sitronpasta med salsiccia og squash
25.05.2025
For 4 personer
Ingredienser
400 g pappardelle
250 g salsiccia
2 fedd hvitløk
2 ts chili flakes
1 sitron, med skall
250 g squash
45 g smør
1 dl fløte
1 god neve mynte
1 god neve pistasjnøtter
50 g revet parmesan

Fremgangsmåte
Press salsicciakjøttet ut av pølseskinnet. Ha litt olje i en stekepanne og stek kjøttet som du ville stekt kjøttdeig. Finhakk hvitløken. Når kjøttet nærmer seg ferdig har du i hvitløk og chiliflakes. Stek i ca. 2 min. Kutt squashen i tynne skiver. Ha i squashen og stek i ca. 2 min til. Ha i saften fra 1 sitron, litt revet siteonskall, smøret og fløten. La småkoke i 2 min.
Kok pastaen som anvist på pakken. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha pastaen over i pannen sammen med sausen og bland godt. Rør inn parmesanen. Juster konsistensen på sausen med ønsket mengde pastavann. Rett før servering rører du inn grovhakket mynte.
Topp med grovhakkede pistasjnøtter, parmesan og pepper.
Kremet sitronpasta med salsiccia og squash
25.05.2025
For 4 personer
Ingredienser
400 g pappardelle
250 g salsiccia
2 fedd hvitløk
2 ts chili flakes
1 sitron, med skall
250 g squash
45 g smør
1 dl fløte
1 god neve mynte
1 god neve pistasjnøtter
50 g revet parmesan

Fremgangsmåte
Press salsicciakjøttet ut av pølseskinnet. Ha litt olje i en stekepanne og stek kjøttet som du ville stekt kjøttdeig. Finhakk hvitløken. Når kjøttet nærmer seg ferdig har du i hvitløk og chiliflakes. Stek i ca. 2 min. Kutt squashen i tynne skiver. Ha i squashen og stek i ca. 2 min til. Ha i saften fra 1 sitron, litt revet siteonskall, smøret og fløten. La småkoke i 2 min.
Kok pastaen som anvist på pakken. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha pastaen over i pannen sammen med sausen og bland godt. Rør inn parmesanen. Juster konsistensen på sausen med ønsket mengde pastavann. Rett før servering rører du inn grovhakket mynte.
Topp med grovhakkede pistasjnøtter, parmesan og pepper.
Kremet sitronpasta med salsiccia og squash
25.05.2025
For 4 personer
Ingredienser
400 g pappardelle
250 g salsiccia
2 fedd hvitløk
2 ts chili flakes
1 sitron, med skall
250 g squash
45 g smør
1 dl fløte
1 god neve mynte
1 god neve pistasjnøtter
50 g revet parmesan

Fremgangsmåte
Press salsicciakjøttet ut av pølseskinnet. Ha litt olje i en stekepanne og stek kjøttet som du ville stekt kjøttdeig. Finhakk hvitløken. Når kjøttet nærmer seg ferdig har du i hvitløk og chiliflakes. Stek i ca. 2 min. Kutt squashen i tynne skiver. Ha i squashen og stek i ca. 2 min til. Ha i saften fra 1 sitron, litt revet siteonskall, smøret og fløten. La småkoke i 2 min.
Kok pastaen som anvist på pakken. Ta vare på litt av pastavannet.
Ha pastaen over i pannen sammen med sausen og bland godt. Rør inn parmesanen. Juster konsistensen på sausen med ønsket mengde pastavann. Rett før servering rører du inn grovhakket mynte.
Topp med grovhakkede pistasjnøtter, parmesan og pepper.