Blue Flower
Blue Flower
Blue Flower
Blue Flower

Lambrusco rosmarin sour

08.04.2022

1 drink

Ingredienser

4 cl gin

3 cl rosmarinsirup

3 cl sitronsaft

6 cl lambrusco

Fremgangsmåte


Rosmarinsirup

1 dl sukker

1 dl vann

2 kvaster rosmarin


Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter. 


Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.


Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.


Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.



Drinken

Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter. 


Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.

Lambrusco rosmarin sour

08.04.2022

1 drink

Ingredienser

4 cl gin

3 cl rosmarinsirup

3 cl sitronsaft

6 cl lambrusco

Fremgangsmåte


Rosmarinsirup

1 dl sukker

1 dl vann

2 kvaster rosmarin


Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter. 


Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.


Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.


Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.



Drinken

Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter. 


Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.

Lambrusco rosmarin sour

08.04.2022

1 drink

Ingredienser

4 cl gin

3 cl rosmarinsirup

3 cl sitronsaft

6 cl lambrusco

Fremgangsmåte


Rosmarinsirup

1 dl sukker

1 dl vann

2 kvaster rosmarin


Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter. 


Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.


Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.


Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.



Drinken

Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter. 


Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.

Lambrusco rosmarin sour

08.04.2022

1 drink

Ingredienser

4 cl gin

3 cl rosmarinsirup

3 cl sitronsaft

6 cl lambrusco

Fremgangsmåte


Rosmarinsirup

1 dl sukker

1 dl vann

2 kvaster rosmarin


Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter. 


Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.


Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.


Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.



Drinken

Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter. 


Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088