Lambrusco rosmarin sour
08.04.2022
1 drink
Ingredienser
4 cl gin
3 cl rosmarinsirup
3 cl sitronsaft
6 cl lambrusco
Fremgangsmåte
Rosmarinsirup
1 dl sukker
1 dl vann
2 kvaster rosmarin
Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter.
Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.
Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.
Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.
Drinken
Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter.
Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.
Lambrusco rosmarin sour
08.04.2022
1 drink
Ingredienser
4 cl gin
3 cl rosmarinsirup
3 cl sitronsaft
6 cl lambrusco
Fremgangsmåte
Rosmarinsirup
1 dl sukker
1 dl vann
2 kvaster rosmarin
Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter.
Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.
Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.
Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.
Drinken
Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter.
Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.
Lambrusco rosmarin sour
08.04.2022
1 drink
Ingredienser
4 cl gin
3 cl rosmarinsirup
3 cl sitronsaft
6 cl lambrusco
Fremgangsmåte
Rosmarinsirup
1 dl sukker
1 dl vann
2 kvaster rosmarin
Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter.
Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.
Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.
Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.
Drinken
Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter.
Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.
Lambrusco rosmarin sour
08.04.2022
1 drink
Ingredienser
4 cl gin
3 cl rosmarinsirup
3 cl sitronsaft
6 cl lambrusco
Fremgangsmåte
Rosmarinsirup
1 dl sukker
1 dl vann
2 kvaster rosmarin
Steriliser et glass med tilhørende lokk ved å koke opp vann i en sto kjele og ha i glasset i noen minutter.
Tørk av med et rent kjøkkenhåndkle.
Ha sukkeret og vannet i en kjele, kok opp og rør til sukkeret er løst opp. Sett ned på lav varme og ha i en håndfull rosmarinkvister. La stå og trekke i 20 minutter. Sil over i glasset. Avkjøl før bruk.
Dette blir ca. 2 dl rosmarinsirup.
Drinken
Ha ginen, 3 cl rosmarinsirup og sitronsaften i en shaker med isbiter.
Rist hardt ca. 10 sekunder. Fylle et glass med is og sil over i glasset. Topp derretter med lambrusco. Hell gjerne lambruscoen over baksiden av en skje, så den legger seg som et lag på toppen.