Lun hjertesalat med chevrekrem og soltørkede tomater
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
90 g chevre naturell
0,5 dl matfløte
1 neve valnøtter
4 hele soltørkede tomater
1 stor neve persille
1 neve rosmarin
4 ss god olivenolje
2 hjertesalater
2 ss smør
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Pisk sammen fløte og chevre naturell til en krem.
Finhakk valnøttene, persillen, rosmarinen og de soltørkede tomatene. Ha over i en bolle og bland inn olivenoljen.
Kutt hjertesalaten i to på langs. Smelt 2 ss smør i stekepannen og stek salaten med snittflaten ned til de har blitt lett brunet og karamellisert.
Legg salaten på tallerkenen og ha over noe av chevrekremen. Ha deretter over et par skjeer med nøttesalaten og topp med salt, pepper og finhakkede urter.
Lun hjertesalat med chevrekrem og soltørkede tomater
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
90 g chevre naturell
0,5 dl matfløte
1 neve valnøtter
4 hele soltørkede tomater
1 stor neve persille
1 neve rosmarin
4 ss god olivenolje
2 hjertesalater
2 ss smør
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Pisk sammen fløte og chevre naturell til en krem.
Finhakk valnøttene, persillen, rosmarinen og de soltørkede tomatene. Ha over i en bolle og bland inn olivenoljen.
Kutt hjertesalaten i to på langs. Smelt 2 ss smør i stekepannen og stek salaten med snittflaten ned til de har blitt lett brunet og karamellisert.
Legg salaten på tallerkenen og ha over noe av chevrekremen. Ha deretter over et par skjeer med nøttesalaten og topp med salt, pepper og finhakkede urter.
Lun hjertesalat med chevrekrem og soltørkede tomater
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
90 g chevre naturell
0,5 dl matfløte
1 neve valnøtter
4 hele soltørkede tomater
1 stor neve persille
1 neve rosmarin
4 ss god olivenolje
2 hjertesalater
2 ss smør
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Pisk sammen fløte og chevre naturell til en krem.
Finhakk valnøttene, persillen, rosmarinen og de soltørkede tomatene. Ha over i en bolle og bland inn olivenoljen.
Kutt hjertesalaten i to på langs. Smelt 2 ss smør i stekepannen og stek salaten med snittflaten ned til de har blitt lett brunet og karamellisert.
Legg salaten på tallerkenen og ha over noe av chevrekremen. Ha deretter over et par skjeer med nøttesalaten og topp med salt, pepper og finhakkede urter.
Lun hjertesalat med chevrekrem og soltørkede tomater
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
90 g chevre naturell
0,5 dl matfløte
1 neve valnøtter
4 hele soltørkede tomater
1 stor neve persille
1 neve rosmarin
4 ss god olivenolje
2 hjertesalater
2 ss smør
Salt og pepper
Fremgangsmåte
Pisk sammen fløte og chevre naturell til en krem.
Finhakk valnøttene, persillen, rosmarinen og de soltørkede tomatene. Ha over i en bolle og bland inn olivenoljen.
Kutt hjertesalaten i to på langs. Smelt 2 ss smør i stekepannen og stek salaten med snittflaten ned til de har blitt lett brunet og karamellisert.
Legg salaten på tallerkenen og ha over noe av chevrekremen. Ha deretter over et par skjeer med nøttesalaten og topp med salt, pepper og finhakkede urter.