Pannacotta med rabarbra og pistasj
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
4 dl kremfløte
2 ss sukker
1 vaniljestang
2 stilker rabarbra
3 ss sukker
3 ss vann
pistasjnøtter
Fremgangsmåte
Legg gelatinplater i en skål med kaldt vann i 10 min. (til de blir bløte). Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Bland fløte, 2 ss sukker, vaniljestangen og vaniljefrøene i en kjele. Varm opp til det små koker. Rør godt og tilsett gelatinplatene. Ta kjelen vekk fra plata og la trekke i 10 min. Sil bladningen og fordel den i fire former/skåler/glass. Sett dem i kjøleskapet. Når de har blitt kalle dekker du dem med plastfolie til de skal serveres. Avkjøl minst 3 timer før servering.
Kutt rabarbraen i mellomstore biter. Ha det i en kjele med 3 ss vann og 3 ss sukker. (Tilsett mer sukker om det er for surt). Kok til rabarbraen er møre.
Grovhakk pistasjnøtter.
Ta pannacottaen ut av kjøleskapet, topp med rabrabra og pistasjnøtter, og server!
Pannacotta med rabarbra og pistasj
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
4 dl kremfløte
2 ss sukker
1 vaniljestang
2 stilker rabarbra
3 ss sukker
3 ss vann
pistasjnøtter
Fremgangsmåte
Legg gelatinplater i en skål med kaldt vann i 10 min. (til de blir bløte). Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Bland fløte, 2 ss sukker, vaniljestangen og vaniljefrøene i en kjele. Varm opp til det små koker. Rør godt og tilsett gelatinplatene. Ta kjelen vekk fra plata og la trekke i 10 min. Sil bladningen og fordel den i fire former/skåler/glass. Sett dem i kjøleskapet. Når de har blitt kalle dekker du dem med plastfolie til de skal serveres. Avkjøl minst 3 timer før servering.
Kutt rabarbraen i mellomstore biter. Ha det i en kjele med 3 ss vann og 3 ss sukker. (Tilsett mer sukker om det er for surt). Kok til rabarbraen er møre.
Grovhakk pistasjnøtter.
Ta pannacottaen ut av kjøleskapet, topp med rabrabra og pistasjnøtter, og server!
Pannacotta med rabarbra og pistasj
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
4 dl kremfløte
2 ss sukker
1 vaniljestang
2 stilker rabarbra
3 ss sukker
3 ss vann
pistasjnøtter
Fremgangsmåte
Legg gelatinplater i en skål med kaldt vann i 10 min. (til de blir bløte). Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Bland fløte, 2 ss sukker, vaniljestangen og vaniljefrøene i en kjele. Varm opp til det små koker. Rør godt og tilsett gelatinplatene. Ta kjelen vekk fra plata og la trekke i 10 min. Sil bladningen og fordel den i fire former/skåler/glass. Sett dem i kjøleskapet. Når de har blitt kalle dekker du dem med plastfolie til de skal serveres. Avkjøl minst 3 timer før servering.
Kutt rabarbraen i mellomstore biter. Ha det i en kjele med 3 ss vann og 3 ss sukker. (Tilsett mer sukker om det er for surt). Kok til rabarbraen er møre.
Grovhakk pistasjnøtter.
Ta pannacottaen ut av kjøleskapet, topp med rabrabra og pistasjnøtter, og server!
Pannacotta med rabarbra og pistasj
24.05.2024
For 4 personer
Ingredienser
4 dl kremfløte
2 ss sukker
1 vaniljestang
2 stilker rabarbra
3 ss sukker
3 ss vann
pistasjnøtter
Fremgangsmåte
Legg gelatinplater i en skål med kaldt vann i 10 min. (til de blir bløte). Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Bland fløte, 2 ss sukker, vaniljestangen og vaniljefrøene i en kjele. Varm opp til det små koker. Rør godt og tilsett gelatinplatene. Ta kjelen vekk fra plata og la trekke i 10 min. Sil bladningen og fordel den i fire former/skåler/glass. Sett dem i kjøleskapet. Når de har blitt kalle dekker du dem med plastfolie til de skal serveres. Avkjøl minst 3 timer før servering.
Kutt rabarbraen i mellomstore biter. Ha det i en kjele med 3 ss vann og 3 ss sukker. (Tilsett mer sukker om det er for surt). Kok til rabarbraen er møre.
Grovhakk pistasjnøtter.
Ta pannacottaen ut av kjøleskapet, topp med rabrabra og pistasjnøtter, og server!