Pistasjtiramisu
29.06.2024
4-6 personer
Ingredienser
0,5 l kaffe
9 eggeplommer
60 g sukker
750 g mascarpone
220 g pistasjkrem
8 ss amaretto
200 g ladyfingers
Kakaopulver
Fremgangsmåte
Brygg kaffen og la den kjøle seg ned. Finn frem en stor form (vi brukte en oval form på ca. 28 x 20 cm).
Pisk eggeplommene med sukkeret. Pisk godt til sukkeret er løst opp. Ha i mascarponen og pistasjkremen, og pisk sammen til en jevn krem. Bland amarettoen inn i kaffen. Dypp halvparten av ladyfingersene raskt på begge sider i kaffen. Legg de inntil hverandre så de dekker hele bunnen av formen. Fordel ca. halvparten av mascarponekremen over. Dypp resterende ladyfingers i kaffe og legg som et nytt lag. Topp med resten av mascarponekremen. Sikt et godt lag med kakaopulver over.
La stå noen timer i kjøleskapet, gjerne over natten.
Pistasjtiramisu
29.06.2024
4-6 personer
Ingredienser
0,5 l kaffe
9 eggeplommer
60 g sukker
750 g mascarpone
220 g pistasjkrem
8 ss amaretto
200 g ladyfingers
Kakaopulver
Fremgangsmåte
Brygg kaffen og la den kjøle seg ned. Finn frem en stor form (vi brukte en oval form på ca. 28 x 20 cm).
Pisk eggeplommene med sukkeret. Pisk godt til sukkeret er løst opp. Ha i mascarponen og pistasjkremen, og pisk sammen til en jevn krem. Bland amarettoen inn i kaffen. Dypp halvparten av ladyfingersene raskt på begge sider i kaffen. Legg de inntil hverandre så de dekker hele bunnen av formen. Fordel ca. halvparten av mascarponekremen over. Dypp resterende ladyfingers i kaffe og legg som et nytt lag. Topp med resten av mascarponekremen. Sikt et godt lag med kakaopulver over.
La stå noen timer i kjøleskapet, gjerne over natten.
Pistasjtiramisu
29.06.2024
4-6 personer
Ingredienser
0,5 l kaffe
9 eggeplommer
60 g sukker
750 g mascarpone
220 g pistasjkrem
8 ss amaretto
200 g ladyfingers
Kakaopulver
Fremgangsmåte
Brygg kaffen og la den kjøle seg ned. Finn frem en stor form (vi brukte en oval form på ca. 28 x 20 cm).
Pisk eggeplommene med sukkeret. Pisk godt til sukkeret er løst opp. Ha i mascarponen og pistasjkremen, og pisk sammen til en jevn krem. Bland amarettoen inn i kaffen. Dypp halvparten av ladyfingersene raskt på begge sider i kaffen. Legg de inntil hverandre så de dekker hele bunnen av formen. Fordel ca. halvparten av mascarponekremen over. Dypp resterende ladyfingers i kaffe og legg som et nytt lag. Topp med resten av mascarponekremen. Sikt et godt lag med kakaopulver over.
La stå noen timer i kjøleskapet, gjerne over natten.
Pistasjtiramisu
29.06.2024
4-6 personer
Ingredienser
0,5 l kaffe
9 eggeplommer
60 g sukker
750 g mascarpone
220 g pistasjkrem
8 ss amaretto
200 g ladyfingers
Kakaopulver
Fremgangsmåte
Brygg kaffen og la den kjøle seg ned. Finn frem en stor form (vi brukte en oval form på ca. 28 x 20 cm).
Pisk eggeplommene med sukkeret. Pisk godt til sukkeret er løst opp. Ha i mascarponen og pistasjkremen, og pisk sammen til en jevn krem. Bland amarettoen inn i kaffen. Dypp halvparten av ladyfingersene raskt på begge sider i kaffen. Legg de inntil hverandre så de dekker hele bunnen av formen. Fordel ca. halvparten av mascarponekremen over. Dypp resterende ladyfingers i kaffe og legg som et nytt lag. Topp med resten av mascarponekremen. Sikt et godt lag med kakaopulver over.
La stå noen timer i kjøleskapet, gjerne over natten.