Blue Flower
Blue Flower
Blue Flower
Blue Flower

Råmarinert kveite med plomme

08.04.2022

For 4 personer

Ingredienser

200 g kveite

1 plomme 

Hvite rips

En neve mandler

2 ss sitronsaft

4 ss olivenolje


1 sjalottløk

1 dl eddik 

1 dl vann 

1 ss sukker

Fremgangsmåte

Skjær sjalottløken i tynne skiver. Kok opp eddik, vann og sukker i en kjele. Hell over sjalottløken. La stå så lenge du har tålmodighet, eller lag dagen før og la stå i kjøleskapet i et glass med lokk. 


Bland sammen sitronsaften og olivenoljen i en bolle. 


Skjær fisken i tynne skiver. Skjær plommen i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Hakk mandlene. 


Legg skivene med fisk og plomme lagvis på tallerkenen. Hell over sitron- og olivenolje blandingen. Ha over den syltede sjalottløken, mandlene, ripsen og gjerne litt skogsyre hvis du har det liggende. Server!

Råmarinert kveite med plomme

08.04.2022

For 4 personer

Ingredienser

200 g kveite

1 plomme 

Hvite rips

En neve mandler

2 ss sitronsaft

4 ss olivenolje


1 sjalottløk

1 dl eddik 

1 dl vann 

1 ss sukker

Fremgangsmåte

Skjær sjalottløken i tynne skiver. Kok opp eddik, vann og sukker i en kjele. Hell over sjalottløken. La stå så lenge du har tålmodighet, eller lag dagen før og la stå i kjøleskapet i et glass med lokk. 


Bland sammen sitronsaften og olivenoljen i en bolle. 


Skjær fisken i tynne skiver. Skjær plommen i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Hakk mandlene. 


Legg skivene med fisk og plomme lagvis på tallerkenen. Hell over sitron- og olivenolje blandingen. Ha over den syltede sjalottløken, mandlene, ripsen og gjerne litt skogsyre hvis du har det liggende. Server!

Råmarinert kveite med plomme

08.04.2022

For 4 personer

Ingredienser

200 g kveite

1 plomme 

Hvite rips

En neve mandler

2 ss sitronsaft

4 ss olivenolje


1 sjalottløk

1 dl eddik 

1 dl vann 

1 ss sukker

Fremgangsmåte

Skjær sjalottløken i tynne skiver. Kok opp eddik, vann og sukker i en kjele. Hell over sjalottløken. La stå så lenge du har tålmodighet, eller lag dagen før og la stå i kjøleskapet i et glass med lokk. 


Bland sammen sitronsaften og olivenoljen i en bolle. 


Skjær fisken i tynne skiver. Skjær plommen i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Hakk mandlene. 


Legg skivene med fisk og plomme lagvis på tallerkenen. Hell over sitron- og olivenolje blandingen. Ha over den syltede sjalottløken, mandlene, ripsen og gjerne litt skogsyre hvis du har det liggende. Server!

Råmarinert kveite med plomme

08.04.2022

For 4 personer

Ingredienser

200 g kveite

1 plomme 

Hvite rips

En neve mandler

2 ss sitronsaft

4 ss olivenolje


1 sjalottløk

1 dl eddik 

1 dl vann 

1 ss sukker

Fremgangsmåte

Skjær sjalottløken i tynne skiver. Kok opp eddik, vann og sukker i en kjele. Hell over sjalottløken. La stå så lenge du har tålmodighet, eller lag dagen før og la stå i kjøleskapet i et glass med lokk. 


Bland sammen sitronsaften og olivenoljen i en bolle. 


Skjær fisken i tynne skiver. Skjær plommen i tynne skiver, gjerne med en mandolin. Hakk mandlene. 


Legg skivene med fisk og plomme lagvis på tallerkenen. Hell over sitron- og olivenolje blandingen. Ha over den syltede sjalottløken, mandlene, ripsen og gjerne litt skogsyre hvis du har det liggende. Server!

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088