Rødbetcarpaccio

24.05.2024

For 4 personer

Ingredienser

2 rødbeter
2 epler
2 ss balsamico
2 ss olivenolje
Saften fra 1/2 sitron
1 neve pistasjnøtter uten skall
1 neve rosmarin
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Vask og skrell betene. Kutt dem opp i tynne skiver med mandolin. Bland sammen balsamico, olivenolje og sitronjus. Ha deretter oppi rødbeteskivene og bland godt.<br><br>Mens rødbetene ligger og marinerer seg koker du opp en kjele med vann. Ha så pistasjnøttene oppi og la de koke i ca. 30 sekunder. Legg nøttene over på et rent kjøkkenhåndkle og brett håndkle over dem. Rull nøttene frem og tilbake mellom håndkle så det tynne skallet på nøttene løsner. Legg til side.


Kutt eplene i tynne skiver og legg til side.


Legg annenhver rødbete og epleskive på tallerkenen. Strø deretter over litt ekstra balsamico og olivenolje, etterfulgt av pistasjnøttene, rosmarin, salt og pepper.

Rødbetcarpaccio

24.05.2024

For 4 personer

Ingredienser

2 rødbeter
2 epler
2 ss balsamico
2 ss olivenolje
Saften fra 1/2 sitron
1 neve pistasjnøtter uten skall
1 neve rosmarin
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Vask og skrell betene. Kutt dem opp i tynne skiver med mandolin. Bland sammen balsamico, olivenolje og sitronjus. Ha deretter oppi rødbeteskivene og bland godt.<br><br>Mens rødbetene ligger og marinerer seg koker du opp en kjele med vann. Ha så pistasjnøttene oppi og la de koke i ca. 30 sekunder. Legg nøttene over på et rent kjøkkenhåndkle og brett håndkle over dem. Rull nøttene frem og tilbake mellom håndkle så det tynne skallet på nøttene løsner. Legg til side.


Kutt eplene i tynne skiver og legg til side.


Legg annenhver rødbete og epleskive på tallerkenen. Strø deretter over litt ekstra balsamico og olivenolje, etterfulgt av pistasjnøttene, rosmarin, salt og pepper.

Rødbetcarpaccio

24.05.2024

For 4 personer

Ingredienser

2 rødbeter
2 epler
2 ss balsamico
2 ss olivenolje
Saften fra 1/2 sitron
1 neve pistasjnøtter uten skall
1 neve rosmarin
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Vask og skrell betene. Kutt dem opp i tynne skiver med mandolin. Bland sammen balsamico, olivenolje og sitronjus. Ha deretter oppi rødbeteskivene og bland godt.<br><br>Mens rødbetene ligger og marinerer seg koker du opp en kjele med vann. Ha så pistasjnøttene oppi og la de koke i ca. 30 sekunder. Legg nøttene over på et rent kjøkkenhåndkle og brett håndkle over dem. Rull nøttene frem og tilbake mellom håndkle så det tynne skallet på nøttene løsner. Legg til side.


Kutt eplene i tynne skiver og legg til side.


Legg annenhver rødbete og epleskive på tallerkenen. Strø deretter over litt ekstra balsamico og olivenolje, etterfulgt av pistasjnøttene, rosmarin, salt og pepper.

Rødbetcarpaccio

24.05.2024

For 4 personer

Ingredienser

2 rødbeter
2 epler
2 ss balsamico
2 ss olivenolje
Saften fra 1/2 sitron
1 neve pistasjnøtter uten skall
1 neve rosmarin
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Vask og skrell betene. Kutt dem opp i tynne skiver med mandolin. Bland sammen balsamico, olivenolje og sitronjus. Ha deretter oppi rødbeteskivene og bland godt.<br><br>Mens rødbetene ligger og marinerer seg koker du opp en kjele med vann. Ha så pistasjnøttene oppi og la de koke i ca. 30 sekunder. Legg nøttene over på et rent kjøkkenhåndkle og brett håndkle over dem. Rull nøttene frem og tilbake mellom håndkle så det tynne skallet på nøttene løsner. Legg til side.


Kutt eplene i tynne skiver og legg til side.


Legg annenhver rødbete og epleskive på tallerkenen. Strø deretter over litt ekstra balsamico og olivenolje, etterfulgt av pistasjnøttene, rosmarin, salt og pepper.

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088