Çarliston med romesco og feta
24.05.2024
For 2 personer
Ingredienser
4-6 Çarliston paprikaen
2 spisspaprika
20 g hasselnøtter
20 g mandler
1 dl olivenolje
2 never bladpersille
1 ss tomatpure
2 fedd hvitløk
2 ts smoked paprika pulver
1 ts chiliflakes
100 g feta
5-10 g hasselnøtter
1 neve bladpersille
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 grader med grillelement.
Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet.
Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt.
Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader.
Çarliston med romesco og feta
24.05.2024
For 2 personer
Ingredienser
4-6 Çarliston paprikaen
2 spisspaprika
20 g hasselnøtter
20 g mandler
1 dl olivenolje
2 never bladpersille
1 ss tomatpure
2 fedd hvitløk
2 ts smoked paprika pulver
1 ts chiliflakes
100 g feta
5-10 g hasselnøtter
1 neve bladpersille
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 grader med grillelement.
Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet.
Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt.
Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader.
Çarliston med romesco og feta
24.05.2024
For 2 personer
Ingredienser
4-6 Çarliston paprikaen
2 spisspaprika
20 g hasselnøtter
20 g mandler
1 dl olivenolje
2 never bladpersille
1 ss tomatpure
2 fedd hvitløk
2 ts smoked paprika pulver
1 ts chiliflakes
100 g feta
5-10 g hasselnøtter
1 neve bladpersille
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 grader med grillelement.
Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet.
Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt.
Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader.
Çarliston med romesco og feta
24.05.2024
For 2 personer
Ingredienser
4-6 Çarliston paprikaen
2 spisspaprika
20 g hasselnøtter
20 g mandler
1 dl olivenolje
2 never bladpersille
1 ss tomatpure
2 fedd hvitløk
2 ts smoked paprika pulver
1 ts chiliflakes
100 g feta
5-10 g hasselnøtter
1 neve bladpersille
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 grader med grillelement.
Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet.
Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt.
Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader.