Çarliston med romesco og feta

24.05.2024

For 2 personer

Ingredienser

4-6 Çarliston paprikaen 


2 spisspaprika

20 g hasselnøtter

20 g mandler

1 dl olivenolje

2 never bladpersille

1 ss tomatpure

2 fedd hvitløk

2 ts smoked paprika pulver

1 ts chiliflakes


100 g feta

5-10 g hasselnøtter

1 neve bladpersille

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader med grillelement. 


Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet. 


Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt. 


Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader. 

Çarliston med romesco og feta

24.05.2024

For 2 personer

Ingredienser

4-6 Çarliston paprikaen 


2 spisspaprika

20 g hasselnøtter

20 g mandler

1 dl olivenolje

2 never bladpersille

1 ss tomatpure

2 fedd hvitløk

2 ts smoked paprika pulver

1 ts chiliflakes


100 g feta

5-10 g hasselnøtter

1 neve bladpersille

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader med grillelement. 


Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet. 


Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt. 


Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader. 

Çarliston med romesco og feta

24.05.2024

For 2 personer

Ingredienser

4-6 Çarliston paprikaen 


2 spisspaprika

20 g hasselnøtter

20 g mandler

1 dl olivenolje

2 never bladpersille

1 ss tomatpure

2 fedd hvitløk

2 ts smoked paprika pulver

1 ts chiliflakes


100 g feta

5-10 g hasselnøtter

1 neve bladpersille

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader med grillelement. 


Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet. 


Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt. 


Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader. 

Çarliston med romesco og feta

24.05.2024

For 2 personer

Ingredienser

4-6 Çarliston paprikaen 


2 spisspaprika

20 g hasselnøtter

20 g mandler

1 dl olivenolje

2 never bladpersille

1 ss tomatpure

2 fedd hvitløk

2 ts smoked paprika pulver

1 ts chiliflakes


100 g feta

5-10 g hasselnøtter

1 neve bladpersille

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader med grillelement. 


Del spis paprikaen i to på langs og ta ut frøene. Stek under grillelementet til skinnet har fått sorte flekker og løsnet fra kjøttet. Ta dem deretter ut av ovnen og direkte over i en bolle med kaldt vann. Når paprikaen er kald nok til å jobbe med tar du av skinnet. 


Ha paprika kjøttet, hasselnøttene, mandlene, 1 neve bladpersille, tomatpure, smoked paprika pulver og chiliflak i en blender og kjør til en glatt saus. Smak til med salt. 


Legg Çarliston paprika på et stekebrett og sett inn i ovnen under grillelementet på 200 grader. 

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088

Det Serveres AS | Orgnr: 930752088